Daperom

Descrierea societății comerciale

DAPEROM este un important distribuitor de piese de schimb DACIA de origine, fiind cotat printre cei mai performanți parteneri ai constructorului DACIA-RENAULT.

Piesele distribuite de DAPEROM sunt controlate 100% de către fabricant, iar ambalajul original, conceput pentru a reflecta imaginea de marcă, permite clienților să evite achiziționarea de piese și componente contrafăcute, de calitate necorespunzătoare, sau periculoase pentru siguranța circulației.

Ca urmare a calității sale de dealer autorizat, DAPEROM practică pentru piesele de schimb prețuri deosebit de atractive, iar clienții săi beneficiază de condiții comerciale dintre cele mai motivate (discounturi de volum, termene de plată, etc.).

Cu o experiență de 15 ani în comercializarea pieselor auto și tot de 15 ani în service, personalul nostru execută operații de revizii periodice și reparașii în termen de garanție și post garanție conform normelor tehnice impuse de DACIA RENAULT. Personalul este specializat periodic, participând la cursuri de instruire la ACADEMIA AUTOMOBILULUI ROMÂN.

Informații contact:

  • Telefon:+40-248.221.550
  • Fax:       +40-248-215.666
  • Email: [email protected]
  • Adresă: Pitești, Str. Târgul din Vale nr. 3A, județul Argeș

către website-ul firmei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *