Doctor Luca

Descrierea societății comerciale

În 1991, împreună cu o divizie a unei societăți americane, un grup de medici argeșeni a pus bazele unei activități cuprinzând formare medicală, conferințe, cursuri de perfecționare și practică medicală ce s-au extins în ideea unui centru medical autohton.

Începând din 1999, odată cu deschiderea Policlinicii cu Laborator de analize medicale, Centrul Medical Doctor Luca a câștigat încrederea pacienților săi printr-o relație bazată pe respect reciproc și profesionalism, în care pacienții sunt partenerii noștri pentru sănătate.

În cadrul celor două centre am dezvoltat programe medicale multidisciplinare personalizate, destinate diagnosticului și tratamentului anumitor boli cronice, dar și programe de medicină preventivă în cadrul cărora pacientul este învățat și ajutat să-și însușească și să-și mențină un stil de viață sănătos, ca parte a tratamentului medical.

Centrul Medical Doctor Luca oferă comunității un mediu de îngrijire a sănătății modern, la standarde internaționale, în care preocuparea pentru starea de bine a pacientului este constantă. Ambianța deosebită, dotările și practicile moderne, personalul calificat și dedicat, lucrul în echipă și centrarea pe pacient sunt atuurile serviciilor pe care le oferim pacienților noștri.

În octombrie 2016 Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, a finalizat achiziția clinicii Doctor Luca din Pitești.

Medicover preia activitățile de ambulatoriu ale centrului medical Doctor Luca. De asemenea, serviciile de laborator oferite în cadrul centrului vor fi în continuare disponibile la nivel local și vor fi coordonate de Synevo România, cea mai mare și performantă rețea de laboratoare din România, parte a Grupului Medicover. Astfel, Synevo va extinde gama de teste de laborator disponibile în cadrul Doctor Luca, pentru a pune la dispoziția pacienților din regiune numeroase teste certificate internațional de cea mai înaltă calitate.

Informații contact:

  • Telefon:0248 222 282 / 0348 800 002
  • Email: [email protected]
  • Adresă: Bulevardul Eroilor nr. 44, Pitești, județul Argeș

către website-ul firmei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *