Dr. Oetker

Descrierea societății comerciale

Renumele Dr. Oetker se bazează pe încrederea oamenilor. Iar această încredere nu poate fi obţinută şi menţinută decât pe baza calităţii remarcabile şi a inovaţiei permanente.

La început a fost doar dorinţa de a face viaţa gospodinelor mai uşoară. Dorinţă urmată de o idee genială.

În 1893, în Bielefeld – Germania, un tânăr farmacist, Dr. August Oetker, a reuşit să dezvolte praful de copt “Backin”, combinând materiile prime într-o proporție exactă și ambalându-l în pachete de 10 g – cantitatea exactă pentru 500 g făină.

El a putut garanta astfel, gospodinelor, reuşita oricărei prăjituri.

La început a fost doar dorinţa de a face viaţa gospodinelor mai uşoară. Dorinţă urmată de o idee genială.La început a fost doar dorința de a face viața gospodinelor mai ușoară. Doarință urmată de o idee genială.

În 1893, în Bielefeld – Germania, un tânăr farmacist, Dr. August Oetker, a reușit să dezvolte praful de copt Backin, combinând materiile prime într-o proporție exactă și amabându-l în pachete de 10g – cantitatea exactă pentru 500 f făină.

Institute de studiu de piaţă arată că, pentru consumatorul german, Dr. Oetker este cea mai cunoscută, iubită şi cea mai folosită marcă din domeniul alimentar.

Activităţile profesionale au orientare internaţională: Dr. Oetker International GmbH constituie acoperişul a numeroase societăţi de producţie şi distribuţie Dr. Oetker. În afara Germaniei activează companii în vestul şi estul Europei precum şi în Canada sau Brazilia, însumând în total peste 5.800 angajaţi.

Informații contact:

  • Telefon:0248 507 001
  • Email: [email protected]
  • Adresă: Str. Albești 50, Curtea de Argeș, jud. Argeș

către website-ul firmei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *