Venim în sprijinul agenților economici și instituțiilor publice care au obligația să organizeze Servicii voluntare sau private pentru situații de urgenţă conform ordinului MAI nr. 96/2016, prin organizarea următoarelor programe de formare profesională:
Care sunt avantajele participării la curs?
- pregătirea la un nivel profesional pentru a susţine cu succes acest gen de activitate
- lectorii care susţin aceste cursuri sunt profesionişti cu experienţă practică şi teoretică
- certificatele de absolvire sunt recunoscut naţional şi internaţional
- program de curs flexibil
- plata în rate şi multe alte avantaje
Ce tip de diplomă obţin dupa absolvirea cursului?
- După absolvirea cursului se eliberează un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației Naționale, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.
- Certificatul de absolvire are recunoaştere internaţională dacă este tradus şi apostilat.
În conformitate cu Legea nr. 307/ 2006 privind apărarea împotriva incendiilor, Normelor Generale de apărare împotriva incendiilor aprobate cu O.M.A.I nr.163/2007, O.M.A.I. nr. 96/2016 pentru aprobarea Criteriilor de performanță privind constituirea, încadrarea și dotarea serviciilor voluntare și a serviciilor private pentru situații de urgență și în conformitate cu Normele Metodologice de aplicare a prevederilor O.G. nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor, republicată, personalul de specialitate din domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor, poate fi încadrat în muncă sau în serviciu, după caz, numai după obţinerea unui certificat de compeţente profesionale (certificat de absolvire – curs autorizat ANC şi avizat IGSU).
Pentru înscrieri și informații suplimentare
Grațiela BRĂNESCU
- Mobil: 0731031056
- Telefon: 0248219200
- Fax: 0348439408
- Email: gratiela.branescu@ccia-arges.ro